Mislio sam sta ce biti od snega 13 januara
Ja jos ne mogu da odlucim da li da idem krajem februara ili u martu. Plasim se da u martu ne bude kasno, mada je prosle godine bilo fenomenalno!
I mene zanima sta ce biti 13 jer ja idem 14 na kop.....a takodje idem i u martu....tj krajem marta.....tada bi trebalo da bude snega......mada vise nista ne moze ni da se zna ni da se prognozira kada je ovakav raspad...........A do 14 januara..........nadam se da ce napadati jedno 70 cm.........tako ja mislim ...............
Do 14 januara nema šanse da napada.....bar tako kažu prognoze :(
I ja sam planirao ski-dan 14.0-og ali jaaako teeesko da ce biti bilo cega sem unistavanja skija po kamenju. Padace sneg sutra, ali nisam siguran da li ce to biti dovoljno...
Ja realno ocekujem, sudeci po ovom sasavom vremenu, da u martu bude snega za izvoz, kao i prosle godine kada sam bio na Kopu oko 10og marta i kad je bilo skoro 2m snega, nigde nikog - i to je bilo mozda najbolje skijanje ever na Kopu!
Definitivno se za aranzmane koji se rezervisu unapred treba opredeljivati za centre gde ima topova za sneg, a ne prema drugim stvarima....
Puska, sekira, cokula i mac da posecem sav taj korov i da krenem u neke planine gde nema nove godine...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)