Moze li neko da napravi paralelu izmedju ove dve planine.Mi vec cetvrtu sezonu idemo na Jahorinu,a nikada nismo skijali na Kopaoniku,pa bih voleo da vidim sta misle ljudi koji skijaju na obe planine.Hvala i pozdrav.
Moze li neko da napravi paralelu izmedju ove dve planine.Mi vec cetvrtu sezonu idemo na Jahorinu,a nikada nismo skijali na Kopaoniku,pa bih voleo da vidim sta misle ljudi koji skijaju na obe planine.Hvala i pozdrav.
koaponik bolji,modernije zicare,bolji provod,vise staza itd.![]()
ski rules![]()
Jahorina mozda malo strmija, ali Kopaonik, veci izbor staza i definitivno bolje zice, ali za te pare ja sam pre za Francusku.![]()
Idi na Kop,neces se pokajati.![]()
Nije to brate, kad moras da pazis da te nebi pokupio neki manijak na sankama koji vozi 100 na sat da bi se pokazao, kad zica ide sporo na Karamanu a onaj u kucici kaze, jbg duva vetar brzinom od 8 m/s, kad platis caj kao da si na Karibima, i kad platis ski pas 10000000 Dinara, a rade 3 staze a o ni kazu, izvinite gospodine nismo mi krivi, kad........ ma sta kad dosta je vise a ima toga jos....
Kopaonik je bolje zimovalište, a Jahorina bolje skijalište. I jedan i drugi su preskupi za ono što pružaju. Oba se raduju što postoji Šengen.
Dzaba je svakom skijalistu poslovanje bez vestackog snega, to je sad sasvim jasno. Posto ni Jahorina ni Kop nemaju nameru da pocnu raditi na taj nacin bolje razmisljaj o Banskom ili o zapadnoj Evropi.
Pozdav Stekanu i Misku...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)