Ko je isao skibus-om za vikend na kop, nek podeli utiske kako je bilo, posto mene zanima da idem sledeci vikend i deluje mi kao super kombinacija...
Ko je isao skibus-om za vikend na kop, nek podeli utiske kako je bilo, posto mene zanima da idem sledeci vikend i deluje mi kao super kombinacija...
Izmenio/la Zoran_skijanje; 25.11.2007 u 03:05.
Organizacija SKIBUS-a za vikned 17.-18.02.2007. je bila fenomenalna za razliku od one 04.02.2007. ...
Bus je bio OK, voznja do Juniora je trajala oko 4 sata, a islo se preko Krusevca
Hotel Junior je renoviran, sobe imaju svoja kupatila, kreveti su udobni, u sobama je bilo po 4-5 osoba, u hotelu dobro greju, za dorucak i veceru imali smo svedski sto i hrana je bila odlicna ...
prevoz do skijalista je trajao oko 30 min sto je bilo sasvim OK
kupovinu ski pasa su oni organizovali
POHVALA za Marka i Vladu koji su se bas potrudili, kao i za vozaca koji nas je bezbedno odvezao i dovezao![]()
pozdrav![]()
Putovali smo skijali, bordali, u Rtnju pili pivo i jeli pljeskavice, a na stazama HAOS. HAOS ne znaci da je lose - dobro je, udobno je , lepo je. HAOS znaci da skijalistima upravlja Javno Preduzece, inace za neupucene Javna Preduzeca su kost u grlu tranzicione Srbije. Na primeru Kopaonika to znaci da niko nije odgovoran ni za sta, da ratraku nema traga, da je puno angazovanih ljudi (momci u crvenim jaknama) koji nista ne rade, koje mrzi i da pricaju s tobom a kamoli da uklone panjeve sa staze(pogled sa zice Mali Karaman sve govori), da obeleze staze, da obeleze put...
E da sada glavno Ski bus - korektna usluga , medjutim polazak u 4 h mislim da nema stvarnu potrebu i krajnje je naporan. Da bih stigao do 4 h moras angazovati roditelja, brata, prijatelja, taxistu - svi krmeljivi, da te dovezu. Sve bi bilo lakse da se polazi u 5.30. U tom slucaju ne gubi se puno, na stazu se stize najkasnije u 11, odmoran i bez stresa pekarskog budjenja. Mislite o tome jer skijanje nije srljanje na stazu, makar se ona zvala i Kopaonik.
U 4 se polazi samo da bi se sto bolje iskoristio dan, odnosno da se omoguci ljudima da u 9 sati budu na stazi...Vecini skijasa bas ovo odgovara jer se na ovaj nacin dobija dva dana skijanja, a placa se samo jedno spavanje...Treba znati i da nikome nije svejedno da plati dvodnevni ski pass (ovom prilikom jos jedan apel gospodi iz Skijalista za smanjenje cene ski passa ) i da onda izgubi dva, tri sata od skijanja zato sto se ne krece na vreme.
Pozdrav![]()
organizacija i klopa je bila neverovatna!
ovome fale samo go go girls za vreme putovanja!
Sve pohvale za ovu ideju meni super odgovara da idem vikendom jer ne mogu da dobijem odmor![]()
Ideja je extra![]()
Organizacija je bila perfektna.. Stizalo se uvek tacno prema preciziranim terminima, extra je varijanta sto smo usli u sobe u subotu ujutru a izasli u nedelju uvece, plativsi samo 1 polupansion... Uz sve to je i vreme bilo fenomenalno.. Iskreno preporucujem ovaj aranzman svima...![]()
Savrsena varijanta za ljude koji su samo vikendom slobodni, ili koji zele da organizaciju prepuste nekom drugome. Za pohvalu je trud organizatora oko puta i smestaja, a da bi sve bilo savrseno potrebna je i dobra volja i organizovanost putnika. Dakle, kada ne bi bilo kasnjenja s njihove strane sve bi bilo savrseno.
Hotel i nije na nekom nivou, sobe u kojima smo bili smesteni nisu renovirane (u skladu s cenom), tj iako je kategorizacija hotela 2 zvezdice, jedva da i njih zasluzuje. Ali utisak je ipak popravila cista posteljina, tople sobe i produzeno vreme ostajanja u hotelu (vise od 24h za 1 uplacen polupansion) sto bi onima koji su dosli samo radi skijanja trebalo da bude sasvim dovoljno. Klopa je OK.
Za varijante duzeg ostanka, u paru ili porodicno, ipak ne bih preporucio ovaj hotel.
Na kraju, sve pohvale i za vozaca koji je krajnje korektno, efikasno i brzo odradio svoj posao.
Pozdrav, druzicemo se ponovo
jel se organizuje sad nesto 03.03. preko ski bus-a???mene interesuje samo prevoz
Organizuje se svaki vikend, sto znaci i 03.03.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)