Da, da (pomenuo sam u prethodnom postu)... Na sajtu bi trebalo da se pojavi uskoro, pa dok se ne pojavi... Idealno bi bilo da SS napravi GE fajl pa da može da se gleda 3D
.
Da, da (pomenuo sam u prethodnom postu)... Na sajtu bi trebalo da se pojavi uskoro, pa dok se ne pojavi... Idealno bi bilo da SS napravi GE fajl pa da može da se gleda 3D
.
Mapa je katastrofa, ispada da je podnozje knezevskih bara na vecoj nadmorskoj visini od vrha Mali Karaman a vrh Gvozdca umesto da izlazi na vrh Malog Karamana izlazi na vrh Karamana i Marinih voda...hehehe, mora da je neko popio mnooogo medvedje krvi dok je pravio ovu mapu![]()
Perspektiva je u pitanju, negde 'fale senke
.
Kopaonik - sve informacije na jednom mestu - http://www.infokop.net
Možda tu kopaju veštačko jezero.
I koliko mogu da primetim, prvo sto su stavili oznaku da je mali karaman A, sidro, a u stvari je tanjir, a pritom su i pogresili raspored cetvorosedeznice i tanjira.
Naime na crtezu sa desne strane je cetvorosed, a sa leve je tanjir, a u stvarnosti je obrnuto.![]()
a nek mi neko obasni gde kod gobelje greben ima crna staza![]()
ski rules![]()
ima....samo ti nisi video...izmedju dve gobelje je pre postojala zica(tanjir)ali nem pojma sto to nisu prepravili..to odavno ne postoju..
stevo,esam upravu??
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)