Da, da (pomenuo sam u prethodnom postu)... Na sajtu bi trebalo da se pojavi uskoro, pa dok se ne pojavi ... Idealno bi bilo da SS napravi GE fajl pa da može da se gleda 3D .
Da, da (pomenuo sam u prethodnom postu)... Na sajtu bi trebalo da se pojavi uskoro, pa dok se ne pojavi ... Idealno bi bilo da SS napravi GE fajl pa da može da se gleda 3D .
Mapa je katastrofa, ispada da je podnozje knezevskih bara na vecoj nadmorskoj visini od vrha Mali Karaman a vrh Gvozdca umesto da izlazi na vrh Malog Karamana izlazi na vrh Karamana i Marinih voda...hehehe, mora da je neko popio mnooogo medvedje krvi dok je pravio ovu mapu
Perspektiva je u pitanju , negde 'fale senke .
Kopaonik - sve informacije na jednom mestu - http://www.infokop.net
Možda tu kopaju veštačko jezero .
I koliko mogu da primetim, prvo sto su stavili oznaku da je mali karaman A, sidro, a u stvari je tanjir, a pritom su i pogresili raspored cetvorosedeznice i tanjira.
Naime na crtezu sa desne strane je cetvorosed, a sa leve je tanjir, a u stvarnosti je obrnuto.
a nek mi neko obasni gde kod gobelje greben ima crna staza
ski rules
ima....samo ti nisi video...izmedju dve gobelje je pre postojala zica(tanjir)ali nem pojma sto to nisu prepravili..to odavno ne postoju..
stevo,esam upravu??
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)