Moze li mi neko reci da li postoji privatni smestaj u blizini Konaka,centra...samo da nije Brzeca ili nesto jos dalje :?:
Moze li mi neko reci da li postoji privatni smestaj u blizini Konaka,centra...samo da nije Brzeca ili nesto jos dalje :?:
Postoji naselje Teska i odlicno je. Ali se ipak mozra autom ici do staze, a povratak moze i skijama. Najam apartmana za 4 osobe ide od 20-25 evra, prevoz postoji iz naselja do staza i kosta 1euro.
Vila Kostic u naselju Treska. Polupansion je 18 e plus prevoz za skijase koji organizju izuzetno ljubazni domacini. 064 2468744 Branka ili Bojan
Posetite ih!
thanx!Mada ja sam zamisljala nesto bez prevoza,u centru.Mislila sam da mozda postoji kao na Jahorini naselje u blizini staza.
Hmmm, taj prevoz iz treske i nazad, do koliko sati funkcionishe?
Funkcionise po tvom nahodjenju na sledeci nacin. Kad hoces da ides gore kazes vlasniku i on ti organizuje voznju do mesta gde hoces da sidjes. Kad hoces dole pozoves i kazes pokupite me tu i tu. I niko se ne ljuti sto ih cimas i tako dalje - odlicna stvar. Uglavnom je u pitanju akcija od 8 h do 18 h.
Postoji privatan smestaj u blizini Konaka. Kuca ima u okolini Granda.
Hm, znachi posle 18:00h nishta - ono tipa izlazak itd...?Originalno postavljeno od hurmiza
Iskustva? Adresa/telefon? :?Originalno postavljeno od Arijel
Pazi pretpostavljam da moze i kasnije ali ja nisam probao. Znajuci ljude iz vile Kostic mislim da ne bi bilo problema ni u 11 uvece da se vratis. To je akcija tipa kad hocete dorucak, sta vam se jede, kad hocete na stazu, gde imate li spec. zelju itd. Povratak je jednom bio tipa-
Evo nas u Rtnju jel treba da silazimo na put, ma ne popecu se ja dzipom i pronaci vas u Rtnju. Onda se ti zapijes i kad covek dodje popijete jos po neku pa onda lagano dole. Totalno opusteno.
Zanima me smestaj u ski centru u Srbiji, Bosni ili Crnoj Gori u periodu od 10.01 do 17.01. za tri odrasle osobe i dva deteta od 8 godina. Molim kontaktirajte me na e-mail: [email protected] i posle 17.15h na mob. tel. 063 491 611
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)