Sto se borda tice ne znam koju dasku vozis ali koliko sam primetio race daski uopste nema
Sto se borda tice ne znam koju dasku vozis ali koliko sam primetio race daski uopste nema
Idem i ja danas pa cu vas informisti povodom board-ova... Mada je chinjenica da Burton uvek ima najbolji izbor (pre neke dve nedelje su ochekivali novu paletu). Shto se tiche rukavica, ne bi bilo loshe da svratite u Intersport (novi Merkator) imaju dobar izbor i relativno slichne cene kao proshle godine...
Pozdrav!
Nije bilo ništa posebno...
Mada, šta bi i mogli da o?ekujemo baš posebno.
Odvalio sam 75+75 km iz NS, platio kartu i praking i kupio COLMAR rukavice 8)
Sa popustom taman koliko bi me izašle i u Novom Sadu. 8)
:lol:
sta je sa o'neil-ovim standom? imam oxigen, komb free stile-free ride. nesto sam razmisljala da menjam dasku...
Ciao! O'neil je ubacio gomilu brand-ova pa su se uklopili u sharenilo sajma...
Burton je izlozhio samo starije modele, shto jakni shto board-ova zbog nizhe cene (neka vrsta sajamske rasprodaje). U radnji imaju nove stvari, (trebam otici da bacim pogled - zbog cipela)...
Primetio sam da je "Koba33" ekipa (iz Bgd-a) imala interesantnih dasaka, ali veoma shareno shto se tiche marki, preovladavali su chini mi se Oxygen i F2...
Najbolju ponudu (shto se tiche opreme "ne garderoberske klase") su imali novosadjani koji od proshle godine diluju Flow. Firma se zove Excentar, stvarno pohvale sa moje strane....
Beosport - par boardova Dynastar...
Rossignol - takodje par modela board-ova, nizhe klase.
Volkl - dva ili tri modela polovna ili ne, uglavnom nisam ni prishao zbog izgleda istih...
Salomon - tri modela... itd
Huh, ako sam neshto zaboravio (verovatno jesam) - dopunite.
Ah da, maske itd... Fitex se izblamirao sa ponudom Carrera i Smith modelima, chitaj shtok varijanta i boje uzhas... Ne znam koja firma valja one kineske Gas i Nike itd, ali njihov shtand se sharenio maximalno... Tu robu ne bih kupio ni u ludilu.
Rukavica je bilo na svakom coshku i generalno garderobe (chitaj svi brand-ovi koji se regularno prave u Kini uredno su zastupljeni u tom segmentu...).
Da, josh jedan blam je vezan za Colmar (poshto malo vishe putujem - znam); u Italiji recimo jakna i pantalone kada se uzimaju u paru dobijaju se za znatno nizhu cenu, chak ima varijanti gde idu u kompletu, recimo sredinom novembra su se mogle uzeti solidna jakna i pantalone za 170-190 eura ukupno + tax free skinete 16% od cene... Ovde, u zemlji Srbiji Colmar se kupuje razdvojeno, a minimalna cena za jaknu je od 170 eur pa na vishe (bez obzira kad se proizvela) + pantalone za istu nemaju bez 90 eur i vishe.
Eto, toliko od mene, za sada...
znaci... nista nisam propustila, ni ove godine... kao na pjaci :(,
nazalost
TA?NO.Originalno postavljeno od laki
Potpuno si u pravu.
I meni je to bilo ?udno.
Još ?udnija je kutija u kojoj su bile COLMAR kape, šalevi, rukavice....sve po jedna komad i na kutije 'ladno piše : UZORCI, NIJE ZA PRODAJU :idea:
Radim ja. Ali da ne off-ujem (nema veze sa ski rekvizitima)...
Vanessa, pazi, momci koji diluju Flow imaju odlichan izbor - vredelo bi ih posetiti na sledecem expo zim-u, ako budu prisustvovali (ili chak otici u NS)... Ne znam kako se zove model jedne daske (znam samo da je proshle godine bila na svakom mogucem site-u - bela sa tirkizno sivom aplikacijom), imali su extra ponudu za istu - neko snizhenje tipa 50-60%...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)