Da li neko ima informaciju kada zice krecu sa radom? :?:
Da li neko ima informaciju kada zice krecu sa radom? :?:
Sezona zvanicno pocinje izmedju 22 i 27 decembra ali iskustva govore da se na kop neide pre 6,7 januara jel tek tad prorade "sve" zice.
Uvek idem na Kopaonik krajem januara i eventualno u martui i uvek me je nerviralo jer bolje održavanje staza po?inje tek u februaru kada su i najve?e gužve zbog zimskog raspusta.Originalno postavljeno od zloglasni
Nadam se da ?emo uskoro na Kopaoniku imati i neku web kameru pa ?emo u svakom trenutku imati pravo vizuelno stanje kakvo je vreme i kolika je visina snežnog pokriva?a.Originalno postavljeno od DOKONIUM
Meni je sve jedno kad god da odem jer se gvozdac i bele reka 2 kako god da okrenes nikad ne tabaju,a ja jedino to vozim i eventualno duboku kad nije guzva
I kako mislis da preko web cam-a ocenis visinu snega,jedino da je zabodes gore na metorolosku da snima onaj stapic sto pokazuje visinu snega
Zvani?na pri?a je da ?e ove godine neke žice po?eti 10. decembra sa radom.
Ja sam bio gore prošle nedelje, stara je radila za vikend a na ?etvorosedu su nešto radili (valjda dizali sajlu do kraja, šta li).
Hvetko
www.planine.info
Mislim vizuelno da oceniš koliko je snega i kakvog je kvaliteta jer one informacije koje Genex daje su vrlo diskutabilne.Originalno postavljeno od zloglasni
Pa ako je visina snega 30 cm ... teško d a?e po?eti 10.12.2004. :? :?:
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)