Wlad druze pojavili su se magnetni nosaci za krov za dva para skija a cena je 30 Eur.
Wlad druze pojavili su se magnetni nosaci za krov za dva para skija a cena je 30 Eur.
Gde su se pojavili jer i mene to zanima.
BTW jel znas (bata Bane) da li ima nekih sema da se ide na skijanje preko skijaskog saveza Srbije?
I jos jedno pitanjce kako Bugari odrzavaju puteve tj ako se odlucim za Bansko da li cu imati problema usput?
Super, u Metro-u pretpostavljam?Originalno postavljeno od Bata Bane
To mi treba kao ozbelo sunce Gde ih ima i još po toj ceni?Originalno postavljeno od Bata Bane
Kopaonik - sve informacije na jednom mestu - http://www.infokop.net
METRO u Beogradu ja cu ici najverovatnije za neki dan pa ako hoces da ti uzmem
Originalno postavljeno od Hurmiza
Pojavili se u METROU, sto se tice tog naseg saveza mislim da je sve to igrarija i neozbiljnost, najbolje je to resavati u sopstvenoj reziji preko interneta kako bi izbegli agencijske provizije. Sto se tice odrzavanja puteva Bugarskoj situacija je ista kao kod nas, kad je sneg lanci su obavezni.
Hvala ti, komplikacija je kako da ti dobacim repa.. Javicu drugaru koji mi duguje da ih uzme .Originalno postavljeno od Bata Bane
Ultra sam zahvalan na infou! Ovde u PG prodaju nosace koji se kace na sipke, jako su loseg kvaliteta i kostaju 50EUR, tvoja kombinacija je rajska .
Jel' postoji nesto slicno i za snowboard ?
za jedan, dva, sve jedno...
Koju brzinu trpi magnetni nosac ??
Imas i za board. Potrazi po topicima, pominjao se neki koji moze i skije i board (2 boarda ako se ne varam) proizvode ga u Zrenjaninu ima i bravice i sl.
Ovi iz METROa su jeftiniji .
Originalno postavljeno od Flow
Mi vozili i po 160 sa tri para skija i nista
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)