U svako doba druze moj
U svako doba druze moj
Umesto tkanine mozete koristiti hirurske kape, a sto se tice prevoza bolji je voyager... A bata bane!? Stara dobra vremena...Originalno postavljeno od Bata Bane
Da da bese lepoOriginalno postavljeno od milance
Evo posto sam kupio magnetni nosac za dva para skija, nekoliko informacija za one koje to jos uvek zanima.
Metro - oko 2000,- (cini mi se da je malo losiji kvalitet)
Vero - oko 4500,- (mislim da nisu losi)
Trion(valjda de tako zove - YUBC np15) - 61euro - ti su mi ulili najvise poverenja da nece spasti ako bude trebalo naglo da se zakoci - te sam uzeo. Imaju i varijantu sa zakljucavanjem - stvarno ekstra, ali je cena 140eura!
Pozdrav!
A koliko su sigurni ti nosaci iz metroa?
Kako se to stavlja na krov,a koako skida?
Nije mi uopste jasno kako moze biti sigurno ako se to skida samo rukama!!!!!!!!!
Ja imam te nosace iz METROA a prosle godine smo vozili 160 auto putem ka Austriji i nis mrdnuli tako da nema bojazni a placeni su tada 20 Eura
Imaš neku sliku ili koji je model pa da pojurim po netu da vidim kako izgleda.Originalno postavljeno od Bata Bane
Kopaonik - sve informacije na jednom mestu - http://www.infokop.net
Originalno postavljeno od Stevs
Nista ne pise, ali veruj mi stvarno su dobri, a ima i na Banovom Brdu sam video u Pozeskoj ulici neznam kako se zove radnja tamo su 2750 dinara onako malo lepsi. principu sve je to isto samo je bitno da ne stoje na kolima vise od 12 sati, jel onda mogu da se razmagnetisu, bar tako pise u upustvu. Ako ti treba mogu da ih uzmem i da ti posaljem.
evo linka:
www.fabbri.info
u metrou u kg ima neki za 3000 magnetni i 3800 sa zakljucavanjem
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)