koja je razlika u ostalom izmedju karving i slalom skija
koja je razlika u ostalom izmedju karving i slalom skija
ski rules
To je neka greška na kutiji .
@ski_dude: sada nema razlike kada su sve skije karving .
Pa nije razlika carving je tip skije, znaci carving skija moze da bude i slalom, i veleslaom i super G, pa cak i za spust ali za to nema potrebe.Originalno postavljeno od ski dude
Space Shuttle Ski
Moj savet:stavite izmedu magneta i krova neka najlonska folija!Bez ove zastite ce da vam ostane lep kontur od magneta na krovu!Izgreban...:mad:
Mozda nekom pomogne, predlog za krovne nosače:
http://www.automarket.co.yu/pitali_ste/default.asp#1525
Na mom krovnom (magnetnom) nosaču ne ide magnet direktno na krov, nego plastika (u direktnom kontaktu na krov). Mada, ko zna, možda i plastika izgrebe?Originalno postavljeno od mar1u5
I svakom slučaju može da se stavi kesica .
Svrnite u prvu apoteku i kupiti hiruske kape, pa magnet u kapu i to ne grebe, a drzi isto kao da je direktno na kolima
Super je to, ali , ja npr. imam veliki gepek, i krovni nosač mi samo (ponekad) treba za skije, gornje rešenje košta > 300EUR, a magnetni nosač za skije 30 .Originalno postavljeno od Markoos
Da ne pominjem kako se magnetni nosač za skije montira i demontira za 10 sekundi .
Da li je neko zna gde je moguce povoljno nabaviti magnetne ili klasicne nosace skija. Uzgred nacuo sam da austrijanci znaju da zezaju ako imas magnete i da nekad nece da puste.
Pa mozda imaju neki zakon protiv toga, samo ne znam gdje imaju da te puste ako nema vise granice ni sa Slovenijom ni sa Madjarskom
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)