kopaonik, see subjOriginalno postavljeno od pop67
kopaonik, see subjOriginalno postavljeno od pop67
Lets say somethin' about Kopaonik mountain (Kop). Snow conditions are good in february, and march, but they know to vary in december and january. Its nothing special for skiing, its more for the beginners, there are little black pists. Some of the good ones are: Crna/Crvena Duboka (Black/Red Deepone), Ledenice (Ice something, i dont know how to translate), Bela Reka (White River), Gvozdac (imposible to translate).... Night life is superb, lots of clubs with very good atmosphere. And everything is very close. I'm guessing u are traveling by plane to Belgrade and i suppose/advice u will get the bus up to Kop, because there are not many parking space overthere.
Izmenio/la Misko; 29.11.2005 u 17:23.
Space Shuttle Ski
Why Kopaonik?We have a lot of beatifull mountains whith better ski pistes,night life and that all for half prices at Kopaonik!Originalno postavljeno od dbis
Lot of regards
Pop i na engleskom ne voli Kopaonik
Oh, and what snow conditions are in Moscow ? Or its raining ? :mad:Originalno postavljeno od dbis
Izmenio/la cdx; 01.12.2005 u 01:32.
why kopaonik? because it's not that easy to book other places from moscow :( anyway, i'm gonna be there, and i'm going to have a good time
ps yes, it was raining in moscow yesterday and day before, today is cold, but snow have gone
Ljudi, kako je na Kopu sada?
Idem tamo sutra i prekosutra, pa me zanima da li bih mogao da se spustim koji put
Covjek bi pomislio da mi u Bosni nemamo sta jesti. Mi vamo zivimo bolje neg i jedan Amerikanac osim mozda Bil Gates.
Stevane nesreco sat ces ti online a na Kopaoniku si
Daj izvestaj sa lica mesta ako si otisao ?
@stevan:
ti sei vec na kopu????
who is afraid of death - better not live...
ان شاء الله
Nisam jos, treba tek da krenem.
Zvao sam nocas Grand da se raspitam za situaciju, ali recepcioner(ka) je verovatno spavao(la), tako da ne znam sta me tamo ceka.
Bas me briga, ja sam poneo svu opremu i spusticu se bar jednom, pa makar i sa krova
Covjek bi pomislio da mi u Bosni nemamo sta jesti. Mi vamo zivimo bolje neg i jedan Amerikanac osim mozda Bil Gates.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)