Pocinju da rade tek oko 25 decembra! :(Originalno postavljeno od wlad
Ako se situacija ove godine promijeni, javicu vam
Pocinju da rade tek oko 25 decembra! :(Originalno postavljeno od wlad
Ako se situacija ove godine promijeni, javicu vam
Hvala, znam da je do sada pocinjala da radi za "novogodisnje goste" ali sam mislio da se to promenilo. Javi ako se promeni.
Mislim da će tako biti i ove godine
Kolika ce cena ski pasa biti za ovu sezonu na Zabljaku
Sad nešto ponovo gledam cenovnik i prevideo sam da su cene još jeftinije. Kako i zašto nije mi jasno.Originalno postavljeno od Stevs
npr. JAT apartamni od 4. februara do 18. februara 2+1 apartman je 292€! što mu dođe neverovatnih 73€ za nedelju dana?! Samo poređenja radi u tom periodu prošle godine isti apartman je bio 452€ što je 160€ jeftinije po apartmanu odnosno 40€ po osobi?!
Izmenio/la Stevs; 25.10.2005 u 22:21.
Kopaonik - sve informacije na jednom mestu - http://www.infokop.net
Gde si nasao te cene?
Originalno postavljeno od stevan
Te cene imas na sajtu jata i na ovom sajtu (pogledaj na pocetnoj stani)
Posto vidim da dosta ljudi gleda kako da prodje jeftinije i da zbog toga odlazak na kop ima itekako logike cisto da napomenem jahorinu kao jos bolje resenje. Argumenti:Originalno postavljeno od Stevs
Jeftinije je po svim stavkama, autobuska karta tamo i nazad od Bg-a je 20e, sto je smesno. Smestaj, ja sam bio u kuci sa 4 TV-a, satelitskom, 2 kupatila, skijasnicom, CG+kamin (drva ne naplacuju), na 3 nivoa na 100m od staze, znaci bolest i to sve za 70e po osobi za N. Godinu kada je najskuplje, e da bilo nas je 10 u kuci, a moze max 12-13. Ko nadje samo jeftinije od ovoga, a kamoli da lici na nesto svaka cast.
Ko ide kolima zna sta ga ceka sto se parkinga tice na Kop-u.
Cene ski pass-a ima fora kako da se prodje barem 30% jeftinije nego na kopu detaljnije na P.M. da ne bih minirao akciju. A cak i regularno da kupujes opet je jeftinije.
Sto se tice samih staza, za prosecnog Skijasa jahorina je mnogo bolje resenje.
E da nocni zivot, pa mislim da je kop mozda bolje resenje, nista epohalno ali za nijansu je bolji kop, na jahorini nema mnogo riba, jer ipak mnogo je vise muskaraca koji skijaju, al zato zlatibor po ovom pitanju moze rame u rame sa najjacim ski centima sveta.
E sad ono sto mene strasno nervira je put Brzece-Kop. Tih ne znam koliko km ima tacno ali peske bi mi trebalo 20min do vrha preko bele reke ja sam prosle godine putovao nesto jace od 1h. tako da i put manje vise dodje na isto kada se uporedjuje Beograd-Jahorina vs. Beograd-Kop.
nadam se da moj post necete pogresno shvatiti samo sam hteo da uputim ljude koji vole/zele da nauce da skijaju, a nemaju mnogo para da razmotre jos jednu varijantu.
Izmenio/la Misko; 30.10.2005 u 22:19.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)