ko zna neka ceka samo se prisljamcis po ivici navuces famtomku i misle ljudi da si neki ludak fanatik i sacekas malo i kraj, nemam druga posla nego da stajem na kraj kolone
ko zna neka ceka samo se prisljamcis po ivici navuces famtomku i misle ljudi da si neki ludak fanatik i sacekas malo i kraj, nemam druga posla nego da stajem na kraj kolone
eeee a mogao bi da povedem babu da uzmem za 2500 ionako niko ne proverava ako proveri uzmes malo snega stavim u dzep i skine se farba i strava
kop je ok varijanta ako se ide na vikend, cisto da se ne ispadne iz forme, ali ja nisam da se ide na duze od dva-tri dana. ako se organizuje ski vikend na kopu onda ok
Ljudi kao sto su neki rekli "KOPAONIK" nisu ALPI. Zasto niste zadovoljni sta KOPAONIK PRUZA. TRI cetvoroseda. Kopaonik nije za ekstremno skijanje vec za rekreaciju.Originalno postavljeno od dyape_zmay
p.s. Ko se slaze sa mnon neka napise
Sva svjetska skijališta su za rekreaciju. Samo daju puno više za iste pare.Kopaonik nije za ekstremno skijanje vec za rekreaciju.
zato sam i rekao da je ok varijanta na 2-3 dana
da je kop za 2 plafon 3 dana.
do pisanja ....
Ja redovno idem svake godine i uvek se dobro naskijamOriginalno postavljeno od amater
mozes se naskijati i na vrsackom bregu a jos i besplatno
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)