Uuuuuuuu
Izvinite za slike.
Uuuuuuuu
Izvinite za slike.
Skijanje je zarazno!
Jos jedan..............
Skijanje je zarazno!
I poslednji!!!
Skijanje je zarazno!
Moram da te ispravim....to su LedeniceOriginalno postavljeno od pedja5
Hvala, godinama sam ziveo u neznanju!!!
Skijanje je zarazno!
izvor : http://www.skijanje.hr/clanak.php?id=16149Stara planina ubrzano naprijed
Srpski ministar financija objavio je da se plan izgradnje ski centara na Staroj planini privodi kraju i da ce u potpunosti biti završen do kraja godine
Planovi obuhvaćaju gradnju velikog broja novih ski liftova te kompletno olimpijsko selo. "Država je već odvojila 50 hektara za izgradnju naselja koje će biti projektirano i izgrađeno od strane renomiranih međunarodnih kompanija", izjavio je ministar prilikom otvaranja predstavništva Doppelmayra u Beogradu.
Jedna od najjačih svjetskih tvrtki za gradnju sjedežnica, gondola te ostale skijaške infrastrukture, na Kopaoniku je već postavila tri nova četverosjeda, dok je u planu postavljanje još ukupno pet novih.
Na kraju je ministar još izjavio da je u planu završetak planiranja izgradnje skijališta na Goliji i Vlašini i to do kraja 2007. g. Isto tako, postoji mogućnost spajanja skijališta na Staroj planini s onim s Bugarske strane. Svakako lijepe vijesti za istočne susjede.
Sta bi ovo trebalo da znaci da bi posle ove dve zicare trebalo da se urade jos tri ????????????
Ili su oni hteli da napisu da ce postaviti ukupno 5 sa ovih posotjecih 3 ?
Juce je ekipa SKI MANIJAKA dosla sa Stare planine ma oni nece zavrsiti ni ove 2 a kamoli jos 3-4
zar se ovde ne diskutuje o kopaoniku,ne vidim nigde staru pl.Originalno postavljeno od Symon
ski rules
Da ja sam pitao za kopaonik, ali i ta informacija o SP je interesantna.
Jel zna neko sta ce se desiti kada se izgrade svih 5 zicara na kopu.
I zar nisu pricali da ce prve dve godine izgraditi 3 zice, pa ce onda trece poceti i sa nabavkom ratraka i topova za sneg. Koliko vidim od topova i ratraka ove godine ponovo nece biti nista.
Hej, jos 2005. su bili topovi za sneg, ako si na to mislio, barem je mene jedan oduvao sa leda...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)