11.06.2008. Biramo maskotu Ski centra Kopaonik
Ako smatrate da ste talentovani i kreativni, ako ste ljubitelj skijanja i naših planina, prijavite se na nagradni konkurs za izbor maskote Ski centra Kopaonik i osvojite,
- Prva nagrada – Ski pas 10 dana po izboru u sezoni 2008/09. za dve osobe
- Dve specijalne nagrade – dva puta dvodnevni ski pas u sezoni 2008/09. za po dve osobe.
Da biste učestvovali, potrebno je da Vaš rad (u štampanom i elektronskom obliku) pošaljete do 15. avgusta 2008.godine na adresu:
JP ”Skijališta Srbije”
Bulevar umetnosti 16a
11070 Novi Beograd
sa naznakom: ”Za nagradni konkurs – biramo maskotu ski centra Kopaonik”
Napomena: U izradi idejnog rešenja maskote Ski centra Kopaonik nedozvoljeno je korišćenje fotografija javnih ličnosti, političkih izjava i simbola, marki proizoda, društveno neprihvatljivih grupa, provokativnih sadržaja i sadržaja koji ugrožavaju kulturne i verske vrednosti.
Pravo učešća imaju sva lica starija od 15 godina, osim profesionalnih umetnika i dizajnera.
Za dodatne informacije o pravilima i odredbama konkursa kontaktirajte nas na e-mail \n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili nas pozovite na telefon +381 (11) 311-22-23
Radovi se ne vraćaju. JP “Skijališta Srbije” zadržavaju pravo da koriste pobedničko idejno rešenje u svojim marketinškim aktivnostima, kao i da prilagode nagrađeni dizajn svojim korporativnim pravilima.
izvor: skijalistasrbije.rs
al' su se pretrgli za nagradu...
mogli su malo vise da daju...
I to što kažeš, mogli su snowcat skiing da obezbede . Nego štedljivi su oni, treba nove žice da se naprave .
Kada sam video ovu vest odma' sam pomislio na maskotu: uzmeš vučka iz '84 i metneš mu šajkaču . I naravno twintip skije da nosi
Tadija, nagrade se očito smatraju izuzetno vrijednima, jer će cijene passova sledeće sezone biti svjetske.
Ali, nigdje ne piše da su nagrade skipass-ovi za Kopaonik. Taj se zaključak sam nameće, ali nije eksplicitno rečeno. Znači, i passovi za 3 Doline su u igri.
Šalu na stranu, nagrade su jadne. Da su bar dali 2 sezonska prenosiva passa.
A biser je i rečenica da profesionalci ne mogu učestvovati. Cilj je lošiji kvalitet rješenja? Ako je neki od profija i zainteresovan za ove vrijedne nagrade, zašto mu braniti da učestvuje?
Wlade, hocemo li na pola nagradu ??
Bravo, šalji, pa idemo na Kop 10 dana na skijanje .
Samo se nadam da nisi profesionalac pa da te odbiju .
Ako rad nije profesionalan, onda nisam profesionalac
Ja mislim da je ponuda sasvim odgovarajuca. Znaju oni u Skijalistima kakvi su amateri, pa traze za saradnju sebi slicne.
Cuj besplatan ski-pas u zamenu za autorska prava. Zemljo, otvori se.
ako se radi o dozivotnom ski pasu za 4 osobe onda je to realna ponuda
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)