Ček, jel se ja dobro sećam ili na Kopu isklopivi Pančić ima i traku?
Ček, jel se ja dobro sećam ili na Kopu isklopivi Pančić ima i traku?
Kopaonik - sve informacije na jednom mestu - http://www.infokop.net
Onda sam ja nešto pobrkao lončiće.
Ovo ideja sa zicarom iz Treske mi se svidja, ali jos vise bi mi se svidjala kada bi na Tresci/ki (kako već) bila medjustanica, jer nama koji imamo vikendice niže bi odgovaralo da žica krene na primer malo iznad česme koja se nalazi pored Cakijevog motela ili nekih 200 metara niže ispod Komite i Planiskog cveta. Mislim da je to bolja ideja, ako se već gradi...
Znam, reći ćete "Svetu se ne može ugoditi", ali mislim da je ideja sa međustanicom na Treski bolja.![]()
Vidi! Skijam bez zuba!
E kad smo vec kod Malog karamana jel provalio neko da tanjir ide mnogo brze nego cetvorosed ??![]()
Pa normalno kada su njega pustili maksimalnom brzinom, a cetvorosed samo sto ne krene da se krece u nazad.
Ne znam poentu trake na malom i velikom karamanu, kada i onako cetvorosedi idu ekstra sporo.
Cinimi se da je cak pre stari dvosed na karamanu isao brze nego ovaj novi cetvorosed.
Mali karaman i Karaman greben su lake staze i obično služe za obuku skijaša. Čak i pri tim malim brzinama često se dešavaju padovi. Verovatno je to primarni razlog zašto rade sporo.
Veoma retko se vozim tim četvorosedima jer se veoma lako i izbegavaju Dubokom II i Kneževskim barama.
Kopaonik - sve informacije na jednom mestu - http://www.infokop.net
Ma jasno mi je zasto rade tako.
Secam se da je karaman greben kada je bio dvosed radio u vise rezima i to kada su na stazi puno pocetnika on radi sporije i to je najcesce od 10 pa do 2, a na pocetku i kraju rada skijalista ide najvecom brzinom.
Secam se da sam tu zadobijao modice na cevanicama, a da sam na centru dobijao modrice na butinama![]()
E sada koliko mogu da primetim uvek drze drugu brzinu na zicari bez obzira da li ima ili nema ski skola.
Lepo izgleda Kop jutros na WEB kameri :-)))
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)