koliki je dnevni?
koliki je dnevni?
who is afraid of death - better not live...
ان شاء الله
Pa ovde se najvise isplati ovaj sezonski bez slike (60000 din.) lepo se samo dogovore 10-tak ljudi da skupe pare i imaju od pocetka decembra do kraja maja da se vozaju na kopu.
Inace jel se to meni pricinjava ili oni planiraju da drze otvirene sve zice dokle god ima snega ?
Ovo oko sezonskog je nejasno. Razlicita je cena za razlicite periode!?! Da li ovaj sto kupis u decembru vazi i u januaru, februaru i martu. Glupo je da ne vazi, ali......
Skijanje je zarazno!
Možda se samo zove sezonska, a vrijedi mjesec dana.Originalno postavljeno od pedja5
Vidim i da su dječije jeftinije 32% od odraslih. Na zapadu je to 50%. Ali zapad je daleko.
Originalno postavljeno od Bojan87
Oсим што ће ова 3 четвороседа прорадити тек у фебруару
UŽIVAJTE U SKIJANJU DOK MOŽETE
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
pa kao i prošle godine što je centar proradio tamo negde u februaru !!!
ali ćuti, bitno je da proradi konačno, da ne čekam po pola sata na dubokoj
Dobro je da si cekao samo pola sata. Ja sam cekao vise od sata, kada je crkla duboka 2 pa su lepo sve zaustavljali i terali da idu na tanjir, a polovina ljudi su bili ne iskusni skijasi tako da su padali ko kruske kada bi ih tanjir cimnuo na onom pocetku.
Ali ta vremena su za nama. Iskreno se nadam da ce sve biti gotovo do kraja decembra. A i vreme im ide na ruku.
Prema nezvanicnim informacijama, nove zicare u Dubokoj u najboljem slucaju ce biti spremne 15 januara. Samim tim ni Krcmar nece biti dostupan.
Kada se zavrsi montaza stubova na staroj planini, helihopter se seli na Kopaonik. Jos je pono posla ostalo...
Dakle, realno, na Kop radi skijanja ne ici pre februara 2007...
Zoran, www.skijanje.rs
Majsko skijanje je davna proslost na kopaoniku,a ne secam se ni kad je kop bio otvoren pre poslednje nedelje decembra.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)