Ljudi, zna li neko rade li Ledenice ?! Cuo sam da ce Gvozdac biti osposobljen za 15-tak dana.
Ljudi, zna li neko rade li Ledenice ?! Cuo sam da ce Gvozdac biti osposobljen za 15-tak dana.
Zna li neko hoce li Ledenice ikada proraditi, pogotovo sad kad je Gvozdac van funkcije ?! Da li je to bezobrazluk nadleznih u Genexu sto Ledenice ne rade, ili nisu bezbedne za upotrebu, ali nedopustivo je da ski pas kosta i dalje toliko koliko kosta, a da te dve zice ne rade.
Ko kaže da nisu bezbedne? Ledenice su potpuno isprvne ali genex ne namerava da ih pušta već su bile samo u upotrebi kad Gvozdac ne radi ali sumLJam da rade trenutno. Čak sam ubeđen da će sada postati žica za rezervne delove Gvozdcu.Originalno postavljeno od mladen
Kopaonik - sve informacije na jednom mestu - http://www.infokop.net
Do juče (nedelja 14.03.) niko nije pipnuo srušeni stub na Gvozdcu a kako mi se čini ni neće ove sezone.
Ja sam se vratio 18.3. i Gvozdac niko nije ni pipnuo, samo su ogradili zicu
Ledenica ne radi
Koliko sam cuo gvozdac ove sezone nece raditi jer za njegovu popravku treba da se upotrebi dizalica.Tako da se njena popravka ocekuje u toku leta
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)