Zaista se nadam da su obe prognoze pogresne !
Zaista se nadam da su obe prognoze pogresne !
Jos uvek nema zvanicnog obavestenja o otvaranju sezone, koliko ima snega, jacina vetra, temperatura, koje staze i liftovi rade..?
Izmenio/la D.I.M.; 22.12.2006 u 19:10.
Mogli bi da otvore bar karaman (prekoputa jarma") i Jaram za ljude iz okolnih mesta ! Tu uvek ima dovoljno snega jer ima sneznih nanpsa !!!
Mogli bi i oni da rese pitanje topova za sneg. Ali ne imaju oni pametnija posla samo njima znana. Sramota je da svi mi moramo da se molimo da se ti ljudi smiluju da nesto ljudski urade a da ne pricam sto bi morali da se molima da padne SNEG!
NEEEEEEEEE!!! Pa gde cu ja da skijam kad sutra stignem na Kop!?? :( Pa da. Po travi, najverovatnije..
Jedan ovako ozbiljan centar ili centar koji pomislja da bude ozbiljan mora da napravi i infrastrukturu za vestacko zasnezivanje. To zasnezivanje mora da bude profesionalno, a ne imamo dva topa i malu akumulaciju pa sta cete vise, izvolite dodjite i skijate po kamenju. Naravno niko ne ocekuje da sve staze budu pokrivene topovima, ali 60 70% mora. Onda se gleda vremenska prognoza i uskace se kada priroda nece. Vuk sit a ovce na broju.
Ma sta ce njima topovi...i bez njih uzimaju masne pare...
Haaaaaa ! Ko vam je kriv ! Ja idem od sestog !
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)